Året runt camping

Hur vill du bo på vår camping?

Vår camping och stugby har öppet året runt och erbjuder klassisk camping med husbil, husvagn och tält. Vi erbjuder också stugor samt villavagnar. Våra villavagnar är lyxigt utformade med möblerad uteplats, fullutrustade kök, dusch och WC. Våra stugor är vinterbonade och renoverades 2019 - dessa är komplett utrustade med minikök och indraget vatten.

Camping öppet året runt

Precis intill en av Vänerns finaste stränder i Mellerud ligger Vita Sandars Camping. Vi är en fyrstjärnig camping som har öppet hela året. Du behöver inte åka långt för att hitta en camping under hösten, vintern, våren eller sommaren.

Med Vita Sandars Camping som bas har du nära till mycket. Här kan du upptäcka nya spännande platser samt ta del av de aktiviteter som finns på campingen. Oavsett om du letar efter en stuga att hyra eller har ditt eget boende i form av husbil, tält eller husvagn med dig har du nära till allt. Vår camping i Mellerud passar för såväl barnfamiljer som vill ha närhet till lek och skoj som för pensionärer och backpackers som bara vill slappna av och vila.

Boendealternativ

Hyra boende året runt

Stugby
I vår camping stugby har vi 30 st vinterbonade stugor som alla är utrustade med minikök och övriga faciliteter. Stugorna har indraget vatten , men saknar dusch och WC. Alla våra stugor har en boyta på 11.6 kvadratmeter samt en möblerad veranda.

Camping
På Vita Sandars har vi 260 campingplatser att välja mellan där alla har en 10 ampere elanslutning. Vid pubkvällar kan viss ljudstörning förekomma vid platserna närmast restaurangen.

Villavagn
För er som föredrar det mer bekväma boendet har vi villavagnar. Det är en lite lyxigare boendeform än husvagn som dessutom ligger i en naturnära miljö. Alla våra villavagnar har fullutrustat kök, dusch och WC samt rymmer upp till 8 personer.

Servicehus & övrig information

Hos oss finns det två stycken servicebyggnader fullt utrustade med allt ni kan tänka er. Tvättstuga, dusch, TV-rum, konferens, återvinningscentral, automatisk latrinhantering m.m. Vid incheckning på campingen får ni fylla på ett CampTrac-kort. Detta kort använder ni sedan för att betala runt om campingen.

Hos oss finns det aktiviteter för alla åldrar

Aktiviteter på vår camping

Sol & bad
De som är badsugna kan välja mellan Vänerns klara vatten eller någon av våra uppvärmda pooler. I vårt poolområde finns det både barnbassäng och djupare bassänger. För den våghalsiga finns det också en vattenrutschbana. Poolområdet är öppet under sommarmånaderna.

Äventyrsgolf
Sedan 2011 finns det en utmanande äventyrsgolfbana på 12 hål. Utmana din familj eller granne om vem som blir den regerande mästaren!

Rostocks hälsobrunn
Ansågs under 1800-talet vara en av Sveriges bästa mineralbrunnar. Här finns kaffestuga och hembygdsmuseum. Extra intresserad av historia? Missa då inte att besöka landskapets största järnåldersgrav Kårehögen där folktraditionen säger att Kung Kåre vilar insvept i en oxhud.

Träning 
För den aktiva finns det fina motionsspår, hundpromenadslingor, fotbollsplan, shuffleboard utomhus, trampbilar för 4, 2 och 1 person samt ett utegym. På Vita Sandars Camping är det lätt att hålla sig i form.

Ridning & lek
Under sommaren erbjuder vi ponnyridning som är väldigt populärt bland barnen. Är hästryggen upptagen? Lek på en av lekplatserna som finns på campingen, där finns även klätternät och hoppkudde.

Underhållning
Olika aktiviteter och underhållning hålls under högsäsong. Spelhus, pubkvällar, allsång, quiz och karaoke är bara några av dem. Håll koll på vår Facebook & Instagram för schema.

Akvedukten i Håverud
En järnränna som byggdes 1868 och som leder båttrafiken över forsarna. Akvedukten är 32 m lång och innehåller 33.000 nitar. Ett måste att besöka när man är i Mellerud.

camping med pool
Akvedukten i Håverud
vitasandar7

Vita Sandars Camping är helårsöppen med 260 campingtomter, 10 villavagnar och 30 stycken stugor till förfogande. Vår camping ligger i Mellerud in till Vänerns klara vatten.

Det är lätt att njuta här hos oss på Vita Sandars Camping.

Välkommen!